Hasan BAL Hakkın Rahmetine Kavuştu.

Karahasanuşağı Mahallesinden, Ali ve Zebey BAL’ın oğlu; Emine BAL’ın eşi; Yusuf, Zeynep ve Aligül BAL’ın kardeşi; Mehmet ve  Ethem BAL’ın abisi, Şenay, Kâmil ve Filiz BAL’ın babası,  Hasan BAL, 19.01.2015 tarihinde, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Mekânı Cennet olsun, nur içinde yatsın. Ailesine Okumaya devam et Hasan BAL Hakkın Rahmetine Kavuştu.

Hatun Hakkoymaz Hakkın Rahmetine Kavuştu

Kadirli’nin Karatepe köyünden, Osman ve Hürü Sarıgöz’ün kızı, Halil Hakkoymaz’ın eşi, Hamdi, Mithat, Kemal, Rahime, Esma ve Fatma Sarıgöz’ün ablaları Şamil ve Yasin Hakkoymaz’ın annesi Hatun Hakkoymaz 14.01.2015 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kur’an’ı Osmaniye Yenimahalle’deki kendi hanesinde okunmaktadır. Mekânı Cennet Okumaya devam et Hatun Hakkoymaz Hakkın Rahmetine Kavuştu

Kamil Erdoğan Hakkın Rahmetine Kavuştu.

Türkören mahallesinden Bayram ve Ayşe Erdoğan’ın oğlu, Fincan Erdoğan’ın eşi, Mehmet, Akif, Ersoy, Hatice, Nuray, Hanım ve Veysel Erdoğan kardeşlerin babası, merhum Kazım, Feyzullah ve Fadime Erdoğan kardeşlerin kardeşi, 12 torun dedesi, Kamil Erdoğan, 63 yaşındayken, 31 Aralık 2014 tarihinde Okumaya devam et Kamil Erdoğan Hakkın Rahmetine Kavuştu.