Mehmet Mustafa ŞAHİN Türkiye Şampiyonu Oldu.

Karahasanlıların ve milletimizin gururu Mehmet Mustafa ŞAHİN,  Gençlher Kategorisinde 66 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. 2015 yılı Mayıs ayı içinde Kırşehir’de yapılan şampiyonada Mehmet Mustafa ŞAHİN toplam 4 maç yaptı. Tüm maçlarını sayı tuşuyla kazanan Mehmet Mustafa ŞAHİN 9 yıldır güreş Okumaya devam et Mehmet Mustafa ŞAHİN Türkiye Şampiyonu Oldu.

Namık Kemal DAĞ Hakkın Rahmetine Kavuştu.

Karahasanuşağı mahallesinden Hacı ve Haney DAĞ’ın torunu, İbrahim ve Şerife DAĞ’ın oğlu, Hanım, Fatih, Aytaç ve Rukiye DAĞ’ın abisi, Namık Kemal DAĞ yıllardır çektiği hastalıktan kurtulmayarak, 28.05.2015 tarihinde 33 yaşındayken Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Mekânı Cennet olsun, nur içinde yatsın. Ailesine Okumaya devam et Namık Kemal DAĞ Hakkın Rahmetine Kavuştu.

Arus ASLAN Feci Bir Kaza Sonucu Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.

Karahasanuşağı mahallesinden; Derviş ve Meryem ÇETİN’in kızı, Nesrin ve Hanım  ÇETİN’in kardeşi, Emirhan ÇETİN’in ablası, Ahmet ARSLAN’ın eşi, Gülnaz, İrfan, Reyhan, Asiye ve Nesrin kardeşlerin annesi, Arus ARSLAN, 23.05.2015 tarihinde, feci bir kaza sonucu Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Mekânı Cennet olsun, Okumaya devam et Arus ASLAN Feci Bir Kaza Sonucu Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.

AKARDER’den Duyuru!

Değerli Karahasanlılar!   Bu yılki Geleneksel Karahasanlılar Buluşması, 9 Ağustos 2015 tarihinde, İkizpınar (Çopur) köyünde yapılacaktır. Bu nedenle yurt dışında ve yurt içinde yaşayan camia mensuplarının izinlerini veya tatillerini bu tarihe göre planlamaları  ve düğün, nişan, sünnet gibi merasimlerini de bu Okumaya devam et AKARDER’den Duyuru!

Navruz Aybakar Bibimiz Hakkın Rahmetine Kavuştu

Türkveren mahallesinden Keyfo ve Hatice ALTUN’un kızı, Domolar mezrasından Aligül Aybakar’ın eşi, Hüseyin, Giney, Mamo, Keyfo ve Yemliha ALTUN’un ablası Güley, İsey, Cici, Aligül, Mehmet, Meryem, Hüseyin, Hanım, Cuma, ve Şerif Aybakar kardeşlerin annesi,  Navruz Aybakar, 05 Mayıs 2015 günü Okumaya devam et Navruz Aybakar Bibimiz Hakkın Rahmetine Kavuştu